Anna heille anteeksi

Share |

Tiistai 27.9.2016 klo 11:01 - Heikki Tamminen


Anna heille anteeksi, sillä he eivät tiedä, mitä he tekevät.

Tämä lause tulee mieleen, kun seuraa julkista keskustelua ja siitä kirvonneita toimenpiteitä.

Nyt palkataan nettipoliiseja, lisätään verkkovalvontaa, vaaditaan vihapuhetta tilille, halutaan laki estämään rasistinen toiminta ja ajattelu, etsitään kytköksiä yhdistysrekistereistä ja niin edelleen.

Aamu-tv:n jälkiviisaissa joku tiesi, että joka seitsemäs suomalainen on rasisti ja kannattaa rotuideologiaa. Maahanmuuttajien tekemistä henkirikoksista ei saa puhua samaan aikaan kuin suomalaisten tekemistä - toisen hengellä saa tehdä politiikkaa. Uutisissa kerrotaan, kuinka Tanska oli joskus liberaali ja humaani maa. Siis oli. Ei ole enää, koska mamu-politiikka on kiristynyt. Nettipoliisien pomokin oli saatu telkkariin puhumaan vihapuheen kitkemisen tarpeesta.

Lista on loputon. Kaikki tämä on vuorokauden saldo.

Kehitys on sairas.

Ajatuspoliiseja, sananvapauden rajoittajia, media levittää oikeaa mielipidettä ja väärästä rangaistaan. Kuulostaako tutulta? DDR, Neuvostoliitto, Natsi-Saksa, Pohjois-Korea...

En ole rasisti. Aika harva on. Ongelma on siinä, että jonkun mielestä olen pelkästään siksi, että en halua maastani maailman sosiaalitoimistoa tai maata, jossa autojen polttaminen on arkipäivää. Ei - se ei tee minusta rasistia.

Jos kuitenkin lainsäätäjä ja tuomiovalta tulkitsee asiaa kuten Neuvostoliitossa tulkittiin valtion vastainen toiminta, niin häkkihän tässä heilahtaa yhdelle jos toiselle.

Mielipidevankilanko haluat tästä maasta?

Minä vaikutan demokratian keinoin, jos vaikutan. Niin tekevät kaikki, jotka tunnen. Siitäkö tulevaisuudessa rangaistaan? Ihmiset ovat hulluja.


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini