Maahanmuuttopoliittinen toimenpideohjelma

Share |

Tiistai 9.9.2014 klo 11:29 - Heikki Tamminen


Sen pitemmittä perusteluitta, tämä on maahanmuuttopoliittinen toimenpideohjelma. Se edustaa omaa linjaani ja vastaan siitä itse – tämä kerrottakoon siksi, jos joku sekoittaa tämän puolueen ohjelmiin.

 

Toimenpide-ehdotukset:

1. Turvapaikkapäätöstä odottavien suora rahallinen tuki on lopetettava. Katto pään päällä ja jaettu ruoka-apu riittää.

2. Toimentulotuki (perusosa ja harkinnanvarainen) kuuluu vain Suomen kansalaisille. Muille, jotka ovat jo maassa, on myönnettävä varoja lakien ja säädösten puitteissa vain Kelan kautta.

3. Maahanmuuttajien perheenyhdistäminen maahantuloa helpottavana tekijänä on lopetettava. Jokaisen yksilön on haettava paikkaa normaalisti.

4. Turvapaikan edellytyksiä on kiristettävä. Pakolaisten summamääräinen vastaanotto on lopetettava. Hakemusten perusteella vain äärimmäisessä hädässä olevat saavat turvapaikan, ja heidän kohdalla etuoikeutettuja ovat naiset ja lapset.

5. On luotava uusi laki terrorismista. Terroristijärjestöiksi luokiteltujen tahojen joukoissa sotiin osallistuvia kansalaisia on rangaistava törkeästä sodankäyntirikoksesta. Ei-kansalaiset on karkotettava välittömästi lähtömaahan.

6. Lähtökohtaisesti maahanmuuttajalta on vaadittava suomalainen työsopimus pidempää oleskelulupaa varten (pois lukien äärimmäisessä hädässä olevat naiset ja lapset, kuten yllä on mainittu).

7. Asuntohakemuksissa Suomen kansalainen menee jonossa ei-kansalaisen edelle, asunnoista kun on pulaa varsinkin pk-seudulla.

 

Toimenpideohjelman tavoitteena on kestävän yhteiskunnan turvaaminen, vaikutuksiltaan negatiivisen maahanmuuton kitkeminen sekä talouden tasapainottaminen.


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini